Warkauden kaupunkikeskusta ry:n toiminnanjohtaja vaihtuu

Warkauden kaupunkikeskusta ry on torstaina 1.6.2023 hallituksen kokouksessaan valinnut tulevaksi virkaa sijaistavaksi toiminnanjohtajaksi Essi Sarkakari-Kosamon, joka on toiminut Warkauden kaupunkikeskusta ry:ssä vajaan kahden vuoden ajan hanketyöntekijänä. Sijaisuus jatkuu tehdyllä päätöksellä syyskuun loppuun.

 

Valinnan taustalla on nykyisen toiminnanjohtaja Nina Pesosen irtisanoutuminen tehtävästään. Pesonen siirtyy uuden työnantajan palvelukseen irtisanoutumisajan päätteeksi viikolla 23. Warkauden kaupunkikeskusta ry:n hallitus tekee päätöksiä toiminnanjohtajarekrytoinnin avaamisesta kesän jälkeen.

 

Nina Pesonen on Warkauden kaupunkikeskustan ensimmäinen toiminnanjohtaja ja on käynnistänyt yhdistyksen toiminnan vuonna 2021. Yhdistyksellä on tällä hetkellä 32 jäsentä ja yhdistyksen tärkeimpiin tehtäviin kuuluu elävöittää Varkauden kaupunkikeskustoja mm. tapahtumien avulla. Warkauden kaupunkikeskusta ry järjestää Varkauden Kesäkatuillat, Varkauden joulunavauksen ja viime syksynä Myymälä-Warkaus -hankkeessa pilotoidun Varkauden ravintolaviikonlopun. Yhdistys on myös tarjonnut viimeisen parin vuoden ajan runsaasti koulutuksia paikallisille kivijalka- ja palveluyrittäjille Myymälä-Warkaus -hankkeen myötä. Warkauden kaupunkikeskusta ry haki hanketta tukeakseen kivijalka- ja palveluyrittäjiä toipumaan korona-ajan haasteista.

 

Lisätietoja:

Kirsi Mutka-Paintola, hallituksen puheenjohtaja

puh. 044 357 6358, kirsi.mutka-paintola@navitas.fi

Piditko artikkelista?

Share on Facebook
Share on Linkdin

Jätä kommentti