Varkauden Kesäkatuilta to 10.8.

Tule kokemaan elämyksiä, nauttimaan musiikista ja hyvästä ruoasta, tekemään ostoksia ja tapaamaan kavereita ja tuttuja Kesäkatuiltaan. Kauppakatu muuttuu kävelykaduksi tapahtuman ajaksi ja paikalliset yrittäjät pitävät oviaan avoinna sekä myyjät kojuineen levittäytyvät ympäri tapahtuma-aluetta.

PÄÄLAVA

Päälavan löydät osoitteesta Kauppakatu 32

17:00 Tervetuloa Kesäkatuiltaan

17:15 Kaj Jacobsson & Jari Kainulainen

17:55 Taiteiden yö kuulumiset

18:05 Kaj Jacobsson & Jari Kainulainen

18:40 Keskustatekokilpailun voittajan julistus

18:50 Varkauden soittokunta

19:50 Loppusanat

20:00 Kesäkatu päättyy

RUOKAKUJA

Ruokakujan löydät K-Market Hertun vierestä Hertunkujalta mukana mm.

Hodarikoju

Sepon Lihatori

Hodaripojat NY

Harri´s Food Factory

KOIRIEN MATCH SHOW

Hertunrannassa, ilmoittautuminen Virpi Uhlbäckille whatsappilla nroon 0452686186

VILTTIKIRPPIS

Vilttikirppis löytyy vanhan Nordean aukiolta osoitteesta Kauppakatu 36.

SMALLTOWN CRUISER JA VANHAT AUTOT

Vanhat autot ja museobussin löydät entisen Nordean aukiolta Vilttikirppiksen vierestä.

LASTEN AUKIO

Lapsille aktiviteetteja ja kivaa tekemistä löytyy Rüsselsheimin aukiolta, Pelikahvila Kurkon ja Leikkihuone Hertan edustalta. Aukiolta löydät pomppulinnan, metrilakuja, jousiammuntaa, ja siliteltäviä alpakoita. Lisäksi aukiolla pääset kisailemaan Riemun johdolla!

Riemukkaissa toiminta- ja liikuntapisteillä pääset näyttämään taitosi ja keräämään pisteitä erilaisissa tarkkuus- ja liikuntatehtävissä. Aloitetaan riemukkaasti lämmitellen ja siirrytään sitten haaste tehtävien pariin. Tule mukaan ja haasta kaverisi.
Alle kolme vuotiailla aikuinen kaveriksi.

Aloitellaan:
klo 17.15

klo 18.15

klo 19.15

Elokuun Kesäkatuillan pääsponsorina on Pohjois-Savon OP.

Piditko artikkelista?

Share on Linkdin