Varkauden Joulunavaus testi

Warkauden kaupunkikeskusta ry:n järjestämä Varkauden Joulunavaus -tapahtuma on lauantaina 20.11.2021.  Ohjelmaa on ympäri Varkauden kaupunkia ja tarkemman ohjelman ja aikataulun näet näiltä sivuilta. Tule nauttimaan Joulunavauksesta, piipahda paikallisissa liikkeissä ja yrityksissä. Varkauden Joulunavaus -tapahtumassa on paljon ohjelmaa ja touhua etenkin lapsille ja lapsenmielisille. Vekara-Varkauden Joulunavaus-ohjelma Varkauden kirjastolla houkuttelee askartelemaan tonttuoven ja etsimään erilaisia tonttuja ympäri kirjastoa.

Varkauden Joulunavaus tarjoilee viihdettä myös aikuiseen makuun; iltapäivällä syttyvät Antinpuistoon Päiviönsaaressa valot ja paikalliset ravintolat tarjoilevat herkkuja ”Christmas Happy Hour” -hengessä klo 17.00-20.00.

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Piditko artikkelista?