Vanhan Varkauden Tulevaisuusklinikka

Tehtaan koulun ympäristö Vanha Varkaus -alueen keskuksena on ainutlaatuinen kokonaisuus. Siellä yhdistyvät yrittäjyys ja kulttuuri, matkailu ja rakennushistoria sekä taide ja teollisuushistoria.
Vanha Varkaus -alueen kehittäminen ja teollisen kulttuuriperinnön hyödyntäminen ovat toimenpiteitä, jotka edistävät kaupungin elinvoimaa, veto- ja pitovoimaa sekä kuntalaisten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tule keskustelemaan yrittäjyydestä, luovien alojen toimintaympäristöistä, uuden museon sisällöistä, yhteisöllisistä tiloista ja matkailun kehittämisohjelmasta asiantuntijoiden kanssa.
Vastaanotto on avoinna Tehtaan koululla (Savontie 4, Varkaus) 24.-30.10.2022 tiistaista perjantaihin klo 10-17
sunnuntaina klo 10-15
lauantaina ajanvarauksella klo 10-15.
Lisäksi asiantuntijat ovat paikalla tapahtumissa ilta-aikoina ja viikonloppuna. Tulevaisuusklinikalla järjestetään myös mielenkiintoisia työpajoja Vanhan Varkauden ja Tehtaan koulun eri mahdollisuuksista.
VANHAN VARKAUDEN TULEVAISUUSKLINIKKA 24.10–30.10.2022 OHJLEMA:
MAANANTAI
15.00 Tiedotustilaisuus medialle
18.00 Yleisöluento Wahlin suku, projektitutkija Simo Purhonen, Varkauden museot
TIISTAI
10.00–17.00 Vanhan Varkauden avoimet ovet (ajanvarauksella), Vanha Varkaus-Uusi suunta -hanke
14.00 Tehtaan koulun opastettu yleisökierros, Varkauden museot
17.00–18.00 Asukaskahweet, Warkautelaiset ry
18.00 Yleisöluento Rakel Kansanen, intendentti Anna Vepsä, Varkauden museot
KESKIVIIKKO
14.00 Tehtaan koulun opastettu yleisökierros, Varkauden museot
14.30–17.00 Matkailun kehittämisohjelman päivitystyöpaja (avoin matkailutoimijoille), Navitas Yrityspalvelut
18.00 Yleisöluento Vanha Varkaus -alueen historia, museotoimenjohtaja Hanna-Kaisa Melaranta, Varkauden museot
TORSTAI
8.00–10.00 Yrittäjien aamuteet, Myymälä-Warkaus -hanke
18.00–20.00Kaikille avoin osallisuusilta, Varkauden museot
PERJANTAI
LAUANTAI
10.00–15.00 Vanhan Varkauden avoimet ovet (ajanvarauksella), Vanha Varkaus-Uusi suunta -hanke
SUNNUNTAI
13.00 Tehtaan koulun opastettu yleisökierros, Varkauden museot
14.00 Yleisöluento Alvar Aalto Varkaudessa, museotoimenjohtaja Hanna-Kaisa Melaranta, Varkauden museot
Opastettuja kierroksia on niin Tehtaan koululla kuin Vanhan Varkauden vapaina olevissa kiinteistössä. Alueella toimimisesta kiinnostuneille tämä on oiva tilaisuus tutustua paremmin mahdollisuuksiin, joita Vanha Varkaus tarjoaa!
Mikäli yrittäjyys Vanhan Varkauden alueella kiinnostaa, varaa henkilökohtainen esittely osoitteessa:
Pop up -myymälässä myynnissä Vanha Varkaus –tuotteita ja kahvipannu kuumana koko viikon. Tervetuloa!
Tapahtuman järjestävät Vanha Varkaus – Uusi suunta –hanke, Varkauden museot, Warkauden kaupunkikeskusta ry. ja Myymälä-Warkaus -hanke.

Piditko artikkelista?

Share on Linkdin